Businessdiner Brakel

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Brakel

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een businessdiner wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brakel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Brakel is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals businessdiners in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw businessdiner. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de goed onderhouden en fraaie tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend geen man overboord. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een businessdiner een eclatant succes te maken. Uw businessdiner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi businessdiner in stijl

Er is bij Brakel geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in businessdiners beschikken we over alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Brakel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.