Businessdiner Asse

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Asse !

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Asse kunt u terecht als u een onovertroffen businessdiner wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Asse is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme businessdiners te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus businessdiner. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw businessdiner. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn businessdiner in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van uw businessdiner een onovertroffen succes te maken. Geen betere locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een businessdiner. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw businessdiner tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder businessdiner, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek businessdiner

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Asse bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk businessdiner te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.