Businessdiner Steenvoort

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Steenvoort !

Aan het speuren naar een fraaie plek om een businessdiner te vieren bij Steenvoort? Dan is het Nieuwenbos ongetwijfeld een interessante optie. Deze prachtplek gelegen bij Steenvoort beschikt over alle troeven om van een businessdiner een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van businessdiners. Het adembenemend mooie domein van het authentieke landhuis is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een fraai businessdiner in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Steenvoort. Kortom, voor een fantastisch businessdiner bij Steenvoort, slechts één adres: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde businessdiners.

De ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw businessdiner nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Steenvoort ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een mooi businessdiner in stijl bij Steenvoort

Er is bij Steenvoort geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in businessdiners bezitten we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek businessdiner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Steenvoort bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.