Businessdiner Lierde

Stijlvolle locatie voor een businessdiner bij Lierde

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een businessdiner te laten doorgaan nabij Lierde? In dat geval is voor u het chique Nieuwenbos ongetwijfeld een prima optie. Dit verborgen pareltje gelegen bij Lierde heeft alles om van een businessdiner een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn prima geschikt voor het organiseren van businessdiners. Het schitterende domein van het oude landhuis is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique businessdiner in een unieke stijl en locatie in het landhuis nabij Lierde. Dus, voor een perfect businessdiner bij Lierde, één adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde businessdiners.

Onze ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw businessdiner nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Lierde ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een fijn businessdiner in stijl bij Lierde

Er is bij Lierde geen mooiere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in businessdiners hebben we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek businessdiner

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Lierde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: mooie ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.