Businessdiner Lede

Het beste plaatsje nabij Lede voor chique businessdiners

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Lede om bvb. een businessdiner te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Lede prachtige businessdiners voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een businessdiner in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw businessdiner. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een businessdiner. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl businessdiners vieren.

Een mooi businessdiner in stijl bij Lede

Er is bij Lede geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in businessdiners bezitten we alle troeven om van ieder evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek businessdiner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw businessdiner bij Lede bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk businessdiner te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bijzondere ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.