Businessdiner Lebbeke

Een zalig plekje nabij Lebbeke voor stijlvolle businessdiners

Wie een prachtige feestlocatie voor onder andere een businessdiner zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Lebbeke gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Lebbeke is zeer geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals businessdiners in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw businessdiner. Wanneer het zonnetje schijnt, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een businessdiner een onvergetelijk succes te maken. Uw businessdiner zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een mooi businessdiner in stijl bij Lebbeke

Er is bij Lebbeke geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in businessdiners bezitten we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek businessdiner

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Lebbeke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.