Businessdiner Kobbegem

Exclusieve locatie voor een businessdiner bij Kobbegem

Wie op zoek is naar een geschikte locatie om in stijl een businessdiner te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Kobbegem. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme businessdiner voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw businessdiner zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw businessdiner-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Businessdiner in stijl.

Een mooi businessdiner in stijl

Er is bij Kobbegem geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in businessdiners bezitten we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw businessdiner ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Kobbegem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.