Businessdiner Asbeek

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Asbeek

Toevallig op zoek naar een leuke stek om een businessdiner te laten plaatsvinden nabij Asbeek? In dat geval is voor u het Nieuwenbos ongetwijfeld een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord nabij Asbeek heeft alles om van een businessdiner een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van businessdiners. Het adembenemend mooie domein van het klassieke landhuis is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een businessdiner in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Asbeek. Kort samengevat, voor een perfect businessdiner bij Asbeek, 1 adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde businessdiners.

De uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft uw businessdiner nog dat tikkeltje meer cachet. Voorts hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Asbeek ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een fijn businessdiner in stijl

Ons ervaren team weet exact wat nodig is om van uw businessdiner een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit knusse, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een businessdiner. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw businessdiner tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder businessdiner, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk businessdiner

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw businessdiner werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Asbeek bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk businessdiner te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een businessdiner in intieme kring. Kortom, als u een businessdiner in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.