Businessdiner Affligem

Stijlvolle businessdiners in Nieuwenbos bij Affligem

Als u een geschikte plaats zoekt bij Affligem om bvb. een businessdiner te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Affligem stijlvolle businessdiners voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een businessdiner in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Regenweer betekent echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw businessdiner. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een businessdiner. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl businessdiners vieren.

Een mooi businessdiner in stijl bij Affligem

Er is bij Affligem geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een businessdiner.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in businessdiners beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw businessdiner iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek businessdiner

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw businessdiner ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw businessdiner. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw businessdiner alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw businessdiner bij Affligem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk businessdiner te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol businessdiner

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een businessdiner in intieme kring. Dus, als u een businessdiner wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.