Business event Wemmel

Exclusieve locatie voor een business event bij Wemmel

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een business event wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Wemmel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Wemmel is bijzonder geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals business events in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtlocatie voor uw business event. Wanneer het zonnetje schijnt, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het imposante landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het landhuis is zorgvuldig afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een business event een onvergetelijk succes te maken. Uw business event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi business event in stijl

Onze ploeg weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een business event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een business event. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw business event tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder business event, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk business event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw business event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Wemmel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk business event te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.