Business event Ternat

Nieuwenbos: Voor business event in stijl bij Ternat

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Ternat kunt u terecht als u een onovertroffen business event wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Ternat is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme business events te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus business event. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw business event. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn business event in stijl

Er is bij Ternat geen betere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een business event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in business events beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw business event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek business event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw business event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw business event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Ternat bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk business event te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.