Business event Ninove

Stijlvolle business events in Nieuwenbos bij Ninove

In het gastvrije Nieuwenbos bij Ninove kunt u terecht als u een onvergetelijk business event wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Ninove is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme business events te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus business event. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw business event. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een mooi business event in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een business event een eclatant succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een business event. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw business event tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder business event, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek business event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw business event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw business event bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk business event te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.