Business event Meise

Indrukwekkende locatie voor een business event bij Meise

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Meise kunt u terecht als u een onvergetelijk business event wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Meise is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme business events te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus business event. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw business event. Bij Nieuwenbos hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn business event in stijl bij Meise

Onze ploeg weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw business event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een business event. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw business event tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder business event, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch business event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw business event ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Meise bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk business event te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.