Business event Londerzeel

Stijlvolle locatie voor een business event bij Londerzeel

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een business event te laten plaatsvinden nabij Londerzeel? Dan is wellicht het fraaie Nieuwenbos absoluut een geschikte keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Londerzeel heeft alles om van een business event een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van business events. Het fraaie gebied van het statige landhuis is echt wel een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een business event in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Londerzeel. Dus, voor een perfect business event bij Londerzeel, één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde business events.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw business event nog dat tikkeltje meer cachet. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Londerzeel ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een mooi business event in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal onontbeerlijk is om van een business event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een business event. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw business event tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder business event, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek business event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw business event bij Londerzeel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk business event te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.