Business event Herne

Stijlvolle business events in Nieuwenbos bij Herne

Bent u op zoek naar een ideale plek om een business event te organiseren in de buurt van Herne? Dan is het fraaie Nieuwenbos absoluut een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust nabij Herne is helemaal uitgerust om van een business event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn uitermate geschikt voor het houden van business events. Het fraaie gebied van het klassieke landhuis is vanzelfsprekend een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een fraai business event in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Herne. Kort gezegd, voor een onvergetelijk business event bij Herne, 1 adres: Nieuwenbos! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde business events.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft uw business event nog dat tikkeltje meer cachet. Bovendien hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen vlakbij Herne ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een fijn business event in stijl

Onze ploeg weet perfect wat onontbeerlijk is om van uw business event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden welkom te heten voor een business event. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw business event tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder business event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch business event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw business event bij Herne bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk business event te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitmuntende ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.