Business event Haaltert

Nieuwenbos: Voor business event in stijl bij Haaltert

Op zoek naar een ideale gelegenheid om een business event te houden vlakbij Haaltert? In dat geval is voor u het fraaie Nieuwenbos absoluut een prima keuze. Dit mooie, rustige oord bij Haaltert heeft alles om van een business event een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 80 personen, zijn uitermate geschikt voor business events. Het mooie domein van het authentieke landhuis is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique business event in een authentieke stijl en setting in het landhuis nabij Haaltert. Kort gezegd, voor een op en top perfect business event bij Haaltert, één locatie: Nieuwenbos! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde business events.

Onze uitgestrekte tuinen aan het landhuis bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent uw business event nog dat tikkeltje extra cachet. Voorts hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Haaltert ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een mooi business event in stijl

Er is bij Haaltert geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een business event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in business events hebben we alle troefkaarten om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw business event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect business event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw business event bij Haaltert bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk business event te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.