Business event Dilbeek

Nieuwenbos: Voor business event in stijl bij Dilbeek

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een business event zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Dilbeek gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Dilbeek is uitermate geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals business events in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een droomplek voor uw business event. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er natuurlijk geen man overboord. Het imposante landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. Iedere kamer in het landhuis is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een business event een eclatant succes te maken. Uw business event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een intiem business event in stijl

Er is bij Dilbeek geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een business event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in business events hebben we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw business event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect business event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw business event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Dilbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk business event te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.