Business event Buggemhout

Een zalig plekje nabij Buggemhout voor chique business events

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een business event te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Buggemhout. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme business event voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw business event zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw business event-gasten. Kortom, het landhuis is de uitgelezen locatie voor een Business event in stijl.

Een mooi business event in stijl bij Buggemhout

Ons ervaren team weet als geen ander wat onontbeerlijk is om van uw business event een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons knusse, mooi ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te ontvangen voor een business event. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw business event tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder business event, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch business event

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Buggemhout bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk business event te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitzonderlijke ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.