Business event Brakel

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Brakel !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een business event wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brakel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Brakel is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals business events in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw business event. Wanneer de zon van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij minder weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere kamer in het landhuis is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een business event een eclatant succes te maken. Uw business event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een fijn business event in stijl bij Brakel

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat onontbeerlijk is om van een business event een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een business event. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw business event tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder business event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek business event

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Brakel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk business event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: prachtige ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.