Business event Affligem

Het mooiste plaatsje bij Affligem voor chique business events

In het gastvrije Nieuwenbos bij Affligem kunt u terecht als u een onvergetelijk business event wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Affligem is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme business events te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus business event. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw business event. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem business event in stijl bij Affligem

Het team van Nieuwenbos weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een business event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten welkom te heten voor een business event. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw business event tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder business event, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek business event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw business event bij Affligem bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk business event te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.