Business event Opstal

Het mooiste plaatsje nabij Opstal voor stijlvolle business events

Nieuwenbos is een fantastische en zeer gezellige locatie waar u in stijl een business event voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons majestueuze landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Opstal leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique business events. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een toplocatie voor een business event in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een business event die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een business event te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw business event naar een ongezien hoog niveau.

Een intiem business event in stijl

Er is bij Opstal geen betere locatie dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een business event.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in business events hebben we alle troeven om van ieder evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw business event een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect business event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw business event bij Opstal bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk business event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eerste klas ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.