Business event Malderem

Een idyllisch plaatsje bij Malderem voor klassevolle business events

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Malderem om bvb. een business event te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Malderem prachtige business events voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een business event in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw business event. Ideaal om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een business event. Zonder zorgen kunt u hier in alle comfort en stijl business events vieren.

Een mooi business event in stijl

Er is bij Malderem geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een business event.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in business events hebben we alle troeven om van elk event iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw business event iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk business event

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw business event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Malderem bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk business event te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Kortom, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.