Business event Lierde

Stijlvolle locatie voor een business event bij Lierde

In het gastvrije en stijlvolle Nieuwenbos bij Lierde kunt u terecht als u een onovertroffen business event wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Lierde is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme business events te houden. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus business event. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het gezellig maken met uw gasten op uw business event. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem business event in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van uw business event een onovertroffen succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een business event. Onze mensen verzorgen met veel vakmanschap uw business event tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder business event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk business event

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw business event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw business event bij Lierde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk business event te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: verbluffende ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.