Business event Liedekerke

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Liedekerke !

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een business event wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Liedekerke gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Liedekerke is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals business events in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw business event. Als de zon van de partij is, is de goed onderhouden en majestueuze tuin een must. Bij minder weer is er uiteraard niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is zorgvuldig in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u echt niet nodig om van een business event een eclatant succes te maken. Uw business event zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een fijn business event in stijl

Ons ervaren team weet perfect wat allemaal nodig is om van een business event een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een business event. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw business event tot in de kleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder business event, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch business event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw business event ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Liedekerke bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk business event te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: kostelijke ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.