Business event Kobbegem

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Kobbegem !

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een business event te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Kobbegem. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme business event voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw business event zullen overdonderd worden in het feeërieke en huiselijke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft (indien het weer het toelaat). Maar niet getreurd bij minder goeie weersomstandigheden. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk afgewerkte pareltjes die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw business event-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Business event in stijl.

Een fijn business event in stijl

Onze ploeg weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een business event een weergaloos succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een business event. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw business event tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we telkens weer, bij ieder business event, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect business event

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw business event ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw business event. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Kobbegem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk business event te houden in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.