Business event Dendermonde

Stijlvolle business events in Nieuwenbos bij Dendermonde

Op zoek naar een knappe plaats om een business event te vieren vlakbij Dendermonde? In dat geval is wellicht het Nieuwenbos gegarandeerd een goede tip. Dit mooie, rustige oord nabij Dendermonde heeft alles in huis om van een business event een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van business events. Het sprookjesachtige domein van het authentieke landhuis is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een business event in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Dendermonde. Dus, voor een op en top perfect business event bij Dendermonde, slechts één adres: Nieuwenbos. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde business events.

De immense (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent uw business event nog dat beetje extra ‘cachet’. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen bij Dendermonde ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een fijn business event in stijl

Het team van Nieuwenbos weet exact wat onontbeerlijk is om van een business event een onovertroffen succes te maken. Geen betere plek dan ons knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een business event. Ons personeel verzorgt met kunde en schwung uw business event tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we telkens weer, bij ieder business event, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uniek business event

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw business event ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw business event. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw business event alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw business event bij Dendermonde bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk business event te organiseren in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol business event

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een business event in intieme kring. Dus, als u een business event wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.