Bruiloft Ternat

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Ternat !

Op zoek naar een mooie gelegenheid om een bruiloft te laten doorgaan in de buurt van Ternat? Dan is wellicht het Nieuwenbos gegarandeerd een geschikte keuze. Deze rustige locatie bij Ternat is helemaal uitgerust om van een bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van bruiloften. Het sprookjesachtige domein van het klassieke landhuis is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een bruiloft in een authentieke stijl en setting in het landhuis bij Ternat. Kort samengevat, voor een perfect bruiloft bij Ternat, slechts één adres: Nieuwenbos! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde bruiloften.

Onze ruime (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging geeft uw bruiloft nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Ternat ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een fijn bruiloft in stijl bij Ternat

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat allemaal nodig is om van een bruiloft een eclatant succesverhaal te maken. Geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om uw genodigden te verwelkomen voor een bruiloft. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw bruiloft tot in de allerkleinste details. Totaalbeleving, kwaliteit, verzorgde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bruiloft, voor de volle 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk bruiloft

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw bruiloft ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bruiloft. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bruiloft werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw bruiloft bij Ternat bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bruiloft te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol bruiloft

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bruiloft in intieme kring. Dus, als u een bruiloft wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.