Bruiloft Asbeek

Stijlvolle locatie voor een bruiloft bij Asbeek

In het gastvrije Nieuwenbos bij Asbeek kunt u terecht als u een onvergetelijk bruiloft wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de aangename omgeving van Asbeek is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme bruiloften te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus bruiloft. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het luxueuze en erg stijlvol ingerichte landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw bruiloft. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem bruiloft in stijl

Er is bij Asbeek geen betere locatie dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bruiloft.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bruiloften bezitten we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bruiloft een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bruiloft

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bruiloft ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw bruiloft. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bruiloft werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bruiloft bij Asbeek bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bruiloft te organiseren in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol bruiloft

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bruiloft in intieme kring. Kortom, als u een bruiloft in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.