Bedrijfsfeest Ternat

Stijlvolle bedrijfsfeesten in Nieuwenbos bij Ternat

Nieuwenbos is een prachtige en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een bedrijfsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Ternat is perfect voor (iets) kleinere, chique bedrijfsfeesten. Ons gezellige landhuis (stijlvol, gezellig en huiselijk) is een toplocatie voor een bedrijfsfeest in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een bedrijfsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om gezellig een bedrijfsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw bedrijfsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Ternat geen betere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten beschikken we over alle troefkaarten om van elk evenement iedere keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek bedrijfsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Ternat bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk bedrijfsfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.