Bedrijfsfeest Roosdaal

Een idyllisch plaatsje nabij Roosdaal voor chique bedrijfsfeesten

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een bedrijfsfeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Roosdaal gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Roosdaal is zeer geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) evenementen zoals bedrijfsfeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw bedrijfsfeest. Indien de zon van de partij is, is de prima onderhouden en prachtige tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft erg veel te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is fraai afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een intiem bedrijfsfeest in stijl bij Roosdaal

Ons ervaren team weet exact wat allemaal nodig is om van een bedrijfsfeest een weergaloos succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest. Ons personeel verzorgt met vakmanschap uw bedrijfsfeest tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Roosdaal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.