Bedrijfsfeest Opwijk

Nieuwenbos: Voor bedrijfsfeest in stijl bij Opwijk

Wie op zoek is naar de meest geschikte locatie om in stijl een bedrijfsfeest te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Opwijk. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten ontvangen op exclusieve, intieme bedrijfsfeest voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw bedrijfsfeest zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd event. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw bedrijfsfeest-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Bedrijfsfeest in stijl.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl bij Opwijk

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat onontbeerlijk is om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Geen betere plek dan dit gezellige, stijlvol ingerichte buitenverblijf om uw genodigden te verwelkomen voor een bedrijfsfeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw bedrijfsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Opwijk bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.