Bedrijfsfeest Opstal

Locatie gezocht voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Opstal !

Als u een geschikte oplossing zoekt bij Opstal om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest te houden, voor maximaal 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het gerenommeerde Nieuwenbos. Bij ons kunt u in een prachtige omgeving bij Opstal stijlvolle bedrijfsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een bedrijfsfeest in intieme, huiselijke sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw bedrijfsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een gezellig en luxueus samenzijn op een bedrijfsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl bedrijfsfeesten vieren.

Een intiem bedrijfsfeest in stijl bij Opstal

Er is bij Opstal geen mooiere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten hebben we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Opstal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren in een enig mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.