Bedrijfsfeest Ninove

Nieuwenbos: Voor bedrijfsfeest in stijl bij Ninove

Nieuwenbos is een fantastische en zeer gezellige locatie waar u in stijl een bedrijfsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Ninove is perfect voor (iets) kleinere, chique bedrijfsfeesten. Ons oergezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een prachtlocatie voor een bedrijfsfeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u uw genodigden ontvangen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het erg gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een bedrijfsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de ideale droomlocatie om gezellig een bedrijfsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw bedrijfsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een fijn bedrijfsfeest in stijl bij Ninove

Er is bij Ninove geen betere plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten bezitten we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Ninove bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: volmaakte ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.