Bedrijfsfeest Londerzeel

Exclusieve locatie voor een bedrijfsfeest bij Londerzeel

Toevallig op zoek naar een geschikte plek om een bedrijfsfeest te organiseren bij Londerzeel? In dat geval is het Nieuwenbos gegarandeerd een prima tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Londerzeel heeft alles om van een bedrijfsfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van bedrijfsfeesten. Het schitterende gebied van het statige landhuis is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een bedrijfsfeest in een authentieke stijl en locatie in het landhuis bij Londerzeel. Kortom, voor een op en top perfect bedrijfsfeest bij Londerzeel, slechts één adres: Nieuwenbos. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent uw bedrijfsfeest nog dat beetje meer cachet. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Nieuwenbos, strategisch en centraal gelegen vlakbij Londerzeel ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een fijn bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Londerzeel geen betere locatie dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten bezitten we alle troeven om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een ijzersterke reputatie verdiend. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Londerzeel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.