Bedrijfsfeest Herne

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Herne !

Wie een exclusieve en stijlvolle feestlocatie voor onder andere een bedrijfsfeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Herne gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gerenommeerde Nieuwenbos bij Herne is uitermate geschikt voor de meer intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals bedrijfsfeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een prachtplek voor uw bedrijfsfeest. Indien het zonnetje van de partij is, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het statige landhuis met fraai afgewerkt interieur heeft meer dan genoeg te bieden. Iedere ruimte in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) 100% in orde zijn.

Een intiem bedrijfsfeest in stijl bij Herne

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat nodig is om van uw bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Geen betere plek dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om uw genodigden te ontvangen voor een bedrijfsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met kunde en schwung uw bedrijfsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, voor de volle 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Herne bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te organiseren in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitstekende ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.