Bedrijfsfeest Geraardsbergen

Het mooiste plaatsje nabij Geraardsbergen voor chique bedrijfsfeesten

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest wenst voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Geraardsbergen gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Geraardsbergen is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsfeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een topplek voor uw bedrijfsfeest. Als de zon schijnt, is de goed onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het statige landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (service, gastronomie, aankleding) op en top in orde zijn.

Een fijn bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Geraardsbergen geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten bezitten we alle troefkaarten om van ieder event iedere keer opnieuw een unieke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Geraardsbergen bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.