Bedrijfsfeest Dilbeek

Indrukwekkende locatie voor een bedrijfsfeest bij Dilbeek

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Dilbeek om bvb. een bedrijfsfeest te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een prachtige omgeving bij Dilbeek stijlvolle bedrijfsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een bedrijfsfeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw bedrijfsfeest. Ideaal geschikt om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een bedrijfsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl bedrijfsfeesten vieren.

Een intiem bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Dilbeek geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten bezitten we alle troefkaarten om van elk evenement elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek bedrijfsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Dilbeek bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: superbe ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.