Bedrijfsfeest Buggemhout

Stijlvolle bedrijfsfeesten in Nieuwenbos bij Buggemhout

In het gastvrije Nieuwenbos bij Buggemhout kunt u terecht als u een onvergetelijk bedrijfsfeest wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons authentieke landhuis in de inspirerende omgeving van Buggemhout is een prachtplek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme bedrijfsfeesten te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus bedrijfsfeest. De prachtige tuin is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw bedrijfsfeest. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een fijn bedrijfsfeest in stijl bij Buggemhout

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal nodig is om van een bedrijfsfeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare locatie dan ons gezellige, mooi ingerichte landhuis om gasten te ontvangen voor een bedrijfsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met veel vakmanschap uw bedrijfsfeest tot in de kleinst denkbare details. Totaalbeleving, kwaliteit, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect bedrijfsfeest

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédinertje, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Buggemhout bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: heerlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is echt wel gunstig gelegen, pal tussen de hoofdstad en Gent. Voorts is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.