Bedrijfsfeest Aalst

Stijlvolle bedrijfsfeesten in Nieuwenbos bij Aalst

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een bedrijfsfeest wenst voor groepen tot 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Aalst gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Aalst is uitermate geschikt voor de iets intiemere, eerder kleinschalige evenementen zoals bedrijfsfeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een prachtplek voor uw bedrijfsfeest. Wanneer het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en majestueuze tuin een troef. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het statige landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Veel meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) 100% in orde zijn.

Een fijn bedrijfsfeest in stijl

Ons ervaren team weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van uw bedrijfsfeest een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan dit gezellige, mooi ingerichte buitenverblijf om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest. Onze mensen verzorgen met vakmanschap uw bedrijfsfeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect bedrijfsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ruim boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Aalst bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenland is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.