Bedrijfsfeest Rooien

Het beste plekje nabij Rooien voor klassevolle bedrijfsfeesten

Als u een geschikte plaats zoekt bij Rooien om bvb. een bedrijfsfeest te houden, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Rooien prachtige bedrijfsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een bedrijfsfeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader (als het mooi weer is) is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan authenticiteit en sfeer geen gebrek in buitenverblijf Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in landhuis Nieuwenbos zullen een sterke indruk maken op de gasten van uw bedrijfsfeest. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een bedrijfsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl bedrijfsfeesten vieren.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl bij Rooien

Er is bij Rooien geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten beschikken we over alle troefkaarten om van ieder evenement elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verdiend. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een perfect bedrijfsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de culinaire hoogstandjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Rooien bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: betoverende ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.