Bedrijfsfeest Mollem

Een wondermooi plaatsje bij Mollem voor stijlvolle bedrijfsfeesten

Wie zoekt naar een geschikte locatie om in stijl een bedrijfsfeest te organiseren voor groepen van 45 personen (80 voor recepties) is meer dan welkom in Nieuwenbos bij Mollem. In dit stijlvol ingerichte landhuis kunt u in een aangenaam kader uw gasten verwelkomen op exclusieve, intieme bedrijfsfeest voor een beperkt aantal (45 à 80) genodigden. Uw gasten op uw bedrijfsfeest zullen overdonderd worden in het authentieke Nieuwenbos. U en uw gasten kunnen ook prima in het zonnetje genieten van al het goede dat Nieuwenbos te bieden heeft indien de weersomstandigheden het toelaten. Maar niet getreurd bij slecht weer. Het mooie landhuis heeft alles in huis om elk [VAR 1] te doen uitgroeien tot een meer dan geslaagd evenement. De kamers van het landhuis zijn stuk voor stuk prachtige parels die een onvergetelijke indruk zullen nalaten op uw bedrijfsfeest-gasten. Kortom, dit landhuis/buitenverblijf is de uitgelezen locatie voor een Bedrijfsfeest in stijl.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Mollem geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten hebben we alle troeven om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons personeel hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Mollem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: gunstige: fantastische ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.