Bedrijfsfeest Meise

Stijlvolle bedrijfsfeesten in Nieuwenbos bij Meise

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Meise gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het klassevolle Nieuwenbos bij Meise is uitermate geschikt voor de iets intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsfeesten in een klassevolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw bedrijfsfeest. Indien het zonnetje schijnt, is de prima onderhouden en uitgestrekte tuin een must. Bij slecht weer is er vanzelfsprekend niets verloren. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het huis in landelijke stijl is fraai in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) op en top in orde zijn.

Een intiem bedrijfsfeest in stijl bij Meise

Er is bij Meise geen betere plek dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten hebben we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Meise bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een heugelijk bedrijfsfeest te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: uitgelezen ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.