Bedrijfsfeest Malderem

Stijlvolle bedrijfsfeesten in Nieuwenbos bij Malderem

Als u een geschikt alternatief zoekt bij Malderem om bijvoorbeeld een bedrijfsfeest te organiseren, voor ongeveer 45 personen (of 80 bij recepties), dan kunt u nergens beter terecht dan in het stijlvolle Nieuwenbos. Bij Nieuwenbos kunt u in een geweldige omgeving bij Malderem stijlvolle bedrijfsfeesten voor een select gezelschap organiseren. U bent bij Nieuwenbos voor een bedrijfsfeest in huiselijke en intieme sfeer op de juiste plek. Een echte aanrader bij mooi weer is de prachtige tuin. Slecht weer is echter geen domper op de feestvreugde. Aan gezelligheid en stijl geen gebrek in landhuis Nieuwenbos. De stijlvol ingerichte kamers in dit landhuis zullen indruk maken op de genodigden van uw bedrijfsfeest. Ideaal om te toeven onder intimi voor een luxueus en gezellig samenzijn op een bedrijfsfeest. Zonder zorgen kunt u hier in alle rust, comfort en stijl bedrijfsfeesten vieren.

Een fijn bedrijfsfeest in stijl bij Malderem

Er is bij Malderem geen betere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te ontvangen op een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten bezitten we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn belangrijke sleutelwoorden die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het ervaren en enthousiaste team van Nieuwenbos tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédinertje, intiem etentje, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Malderem bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u op zoek bent naar de uitgelezen locatie om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.