Bedrijfsfeest Lierde

Nieuwenbos: Voor bedrijfsfeest in stijl bij Lierde

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een bedrijfsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Lierde leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique bedrijfsfeesten. Ons gezellige landhuis (huiselijk en gezellig) is een ideale plek voor een bedrijfsfeest in (iets) kleinere kring. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunt u de gasten uitnodigen in de unieke en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het erg gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw gasten een bedrijfsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een bedrijfsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw bedrijfsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Lierde geen mooiere plek dan ons prachtige, stijlvol ingerichte landhuis om mensen te verwelkomen voor een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten bezitten we alle troeven om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een onverwoestbare reputatie opgebouwd. Inventiviteit, flexibiliteit, service, kwaliteit op maat en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een fantastisch bedrijfsfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze lunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle opties kunnen.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Lierde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven doet (en dus wel raad weet met grote groepen), stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te organiseren in een heel mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: excellente ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De sfeervolle en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.