Bedrijfsfeest Dendermonde

Locatie voor Var 1 ? Geen betere optie dan Nieuwenbos bij Dendermonde !

Wie een prachtige feestlocatie voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest zoekt voor groepen tot 45 personen (80 personen voor recepties) is bij het bij Dendermonde gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het gereputeerde Nieuwenbos bij Dendermonde is bijzonder geschikt voor de meer intiemere, iets kleinschalige events zoals bedrijfsfeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is kortom een droomplek voor uw bedrijfsfeest. Wanneer de zon van de partij is, is de goed onderhouden en prachtige tuin een must. Bij minder weer is er natuurlijk geen man overboord. Het fraaie landhuis met wondermooi interieur heeft erg veel te bieden. elke kamer in het huis in landelijke stijl is met oog voor detail in orde gebracht en smaakvol ingericht. Meer heeft u echt niet nodig om van een bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (bediening, omkadering, gastronomie) op en top in orde zijn.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl bij Dendermonde

Ons ervaren team weet als geen ander wat nodig is om van een bedrijfsfeest een eclatant succes te maken. Geen betere plek dan dit knusse, mooi ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest. Onze ervaren mensen verzorgen met vakmanschap uw bedrijfsfeest tot in de kleinst denkbare details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, helemaal inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsfeest

De gastronomische genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u ervan op aan dat uw bedrijfsfeest bij Dendermonde bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook regelmatig catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, schuwt geen extra inspanning om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: wonderlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenland is echt wel gunstig gelegen, centraal tussen Brussel en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.