Bedrijfsfeest Brussel

Het beste plekje nabij Brussel voor klassevolle bedrijfsfeesten

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een bedrijfsfeest te houden in de buurt van Brussel? Dan is voor u het chique Nieuwenbos zonder enige twijfel een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust bij Brussel is helemaal uitgerust om van een bedrijfsfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste ruimtes voor 45 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 80 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van bedrijfsfeesten. Het mooie domein van het authentieke landhuis is echt wel een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een chique bedrijfsfeest in een unieke omkadering en stijl in het landhuis nabij Brussel. Kort gezegd, voor een perfect bedrijfsfeest bij Brussel, 1 locatie: Nieuwenbos. In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten.

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen aan het landhuis vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft uw bedrijfsfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Nieuwenbos, centraal en strategisch gelegen bij Brussel ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl bij Brussel

Er is bij Brussel geen mooiere plek dan ons gezellige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, dat gespecialiseerd is in bedrijfsfeesten bezitten we alle troefkaarten om van elk event elke keer opnieuw een unieke ervaring te maken. Door de jaren heen heeft Nieuwenbos een puike reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, snelle bediening, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Telkens weer opnieuw gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest iets moois en onvergetelijk te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsfeest

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met de beste chefs die hun strepen reeds verdiend hebben – alles in het werk stellen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de culinaire hoogstandjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Brussel bij ons in bekwame handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering bij bedrijven of op locatie doet en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en uitstekend geselecteerde drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: bekoorlijke ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Bovendien is Nieuwenbos vlot te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.