Bedrijfsfeest Brakel

Een idyllisch plekje bij Brakel voor chique bedrijfsfeesten

Wie een chique en gezellige feestlocatie voor onder andere een bedrijfsfeest zoekt voor groepen tot ongeveer 45 personen (80 personen voor een receptie) is bij het bij Brakel gelegen Nieuwenbos aan het juiste adres. Het enig mooie Nieuwenbos bij Brakel is zeer geschikt voor de meer intiemere, iets kleinere (qua aantal gasten) events zoals bedrijfsfeesten in een stijlvolle setting. Nieuwenbos is simpelweg een topplek voor uw bedrijfsfeest. Wanneer het zonnetje van de partij is, is de netjes onderhouden en uitgestrekte tuin een troef. Bij minder weer is er uiteraard geen man overboord. Het imposante landhuis met z’n prachtige interieur heeft meer dan genoeg te bieden. elke ruimte in het landhuis is met oog voor detail afgewerkt en smaakvol ingericht. Meer heeft u niet nodig om van een bedrijfsfeest een onvergetelijk succes te maken. Uw bedrijfsfeest zal bij Nieuwenbos op alle vlakken (aankleding, gastronomie, bediening) 100% in orde zijn.

Een mooi bedrijfsfeest in stijl bij Brakel

Het team van Nieuwenbos weet perfect wat onontbeerlijk is om van een bedrijfsfeest een weergaloos succes te maken. Geen betere locatie dan dit gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw bedrijfsfeest tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke, beleefde bediening en professionaliteit staan centraal bij Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsfeest, helemaal waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij onze totaalaanpak kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Brakel bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering bij bedrijven of op locatie verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten volledig te verwennen, met lekkere, zorgvuldig afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsfeest te houden in een heel mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: eersterangs ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, mooi gesitueerd in het glooiende Pajottenlandschap is zeer gunstig gelegen, centraal tussen de hoofdstad en Gent. Bovendien is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest wilt organiseren, één die de stoutste verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.