Bedrijfsfeest Asse

Een idyllisch plaatsje nabij Asse voor klassevolle bedrijfsfeesten

Nieuwenbos is een prachtige en zeer gezellige locatie waar u in stijl een bedrijfsfeest voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons prachtige landhuis in de mooie omgeving van het Pajottenland of Asse leent zich perfect voor (iets) kleinere, chique bedrijfsfeesten. Ons gezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een droomlocatie voor een bedrijfsfeest in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden ontvangen in de bijzondere en met veel zorg aangelegde tuin. Maar niet getreurd bij slecht weer. Want het gezellige landhuis biedt meer dan voldoende troeven om al uw genodigden een bedrijfsfeest die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kort samengevat, Nieuwenbos is de uitgelezen plek om gezellig een bedrijfsfeest te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw bedrijfsfeest op àlle vlakken naar een hoger niveau.

Een intiem bedrijfsfeest in stijl

Er is bij Asse geen mooiere locatie dan ons prachtige, smaakvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsfeest.  Bij Nieuwenbos, gespecialiseerd in bedrijfsfeesten bezitten we alle troefkaarten om van ieder event elke keer opnieuw een heuglijke ervaring te maken. In de loop der jaren heen heeft Nieuwenbos een oerdegelijke reputatie verworven. Flexibiliteit, werklust, service, kwaliteit en beleefdheid zijn begrippen die door ons team hoog in het vaandel gedragen worden. Iedere keer gaat het enthousiaste team van Nieuwenbos met de glimlach tot het uiterste om van uw bedrijfsfeest een unieke belevenis te maken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Gastronomische verwennerij voor een uniek bedrijfsfeest

De culinaire genoegens zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken enkel met toppers in hun vakgebied die hun strepen al verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsfeest ver boven het gemiddelde te doen uitstijgen.  Een privédiner, familie-etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of combinaties… Alle opties kunnen.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsfeest. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsfeest werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en zij zullen daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest bij Asse bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens catering op locatie of bij bedrijven verzorgt en dus wel raad weet met grotere groepen, stelt alles in het werk om alle genodigden volledig van hun sokken te blazen, met lekkere, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een heugelijk bedrijfsfeest te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: sprookjesachtige ligging voor een stijlvol bedrijfsfeest

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenland is zeer gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Voorts is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsfeest in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsfeest in stijl zoekt, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.