Bedrijfsevenement Roosdaal

Een zalig plekje bij Roosdaal voor klassevolle bedrijfsevenementen

In het gastvrije Nieuwenbos bij Roosdaal kunt u terecht als u een onvergetelijk bedrijfsevenement wil inrichten voor groepen tot 45 personen. Ons prachtige landhuis in de inspirerende omgeving van Roosdaal is een ideale plek om in stijl, luxe en rust (iets) kleinere, intieme bedrijfsevenementen te organiseren. Het is simpelweg een droomdecor voor een luxueus bedrijfsevenement. De prachtige tuin van Nieuwenbos is een fantastische optie wanneer het goed weer is. Indien het weer wat tegenvalt, is dat absoluut geen reden tot paniek. In het stijlvolle landhuis kunt u het erg gezellig maken met uw gasten op uw bedrijfsevenement. Bij Nieuwenbos hebben we werkelijk alles in huis om van elk [VAR 1] een succesverhaal te maken.

Een intiem bedrijfsevenement in stijl bij Roosdaal

Onze ploeg weet als geen ander wat allemaal onontbeerlijk is om van een bedrijfsevenement een onovertroffen succes te maken. Geen beter denkbare plek dan ons gezellige, stijlvol ingerichte landhuis om gasten te verwelkomen voor een bedrijfsevenement. Ons personeel verzorgt met veel vakmanschap uw bedrijfsevenement tot in de kleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, nette bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De uitstekende reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bogen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, 100% waarmaken.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een perfect bedrijfsevenement

De culinaire meesterwerkjes zullen uw stoutste dromen overtreffen. Met zorg en kunde en oog voor een perfecte afwerking zal onze ervaren en bovenal zeer getalenteerde chef-kok – wij werken alleen maar met toppers in hun vakgebied die hun strepen reeds verdiend hebben – werkelijk alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ruim boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, etentje in intieme kring, luxueuze lunch/brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alle formules zijn mogelijk.  U en uw gasten zullen de gastronomische pareltjes weten te smaken, beleven en appreciëren. Bij Nieuwenbos luisteren we aandachtig naar uw ideeën en stellen u een menu op maat voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers weten wat van ze verwacht wordt. Zij zullen op uw bedrijfsevenement alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos leveren we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Roosdaal bij ons in goede handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties biedt Nieuwenbos plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die ook catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om de gasten maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en passende drankjes. Als u een toplocatie zoekt om een onvergetelijk bedrijfsevenement te houden in een uitzonderlijk mooi landschap, dan bent u bij Nieuwenbos perfect gesteld.

Nieuwenbos: exquise ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het golvende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos vlot bereikbaar via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving zijn prima geschikt voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Dus, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kom dan naar landhuis Nieuwenbos.