Bedrijfsevenement Londerzeel

Nieuwenbos: Voor bedrijfsevenement in stijl bij Londerzeel

Nieuwenbos is een fantastische en uitermate stijlvolle locatie waar u in stijl een bedrijfsevenement voor groepen tot 45 personen (voor recepties tot 80 gasten) kunt organiseren. Ons magnifieke landhuis in de fraaie omgeving van het Pajottenland of Londerzeel is perfect voor (iets) kleinere, chique bedrijfsevenementen. Ons oergezellige landhuis (feeërieke en huiselijke sfeer) is een droomlocatie voor een bedrijfsevenement in (iets) kleinere kring. Bij goed weer kunt u uw genodigden uitnodigen in de bijzondere en fraai aangelegde tuin. Bij slecht weer echter niet getreurd. Want het gezellige buitenverblijf biedt vele troeven om al uw gasten een bedrijfsevenement die ze nog lang zullen herinneren te bieden. Kortom, Nieuwenbos is de uitgelezen droomlocatie om in alle gezelligheid een bedrijfsevenement te vieren. Bij Nieuwenbos tillen we uw bedrijfsevenement naar een ongezien hoog niveau.

Een fijn bedrijfsevenement in stijl

Onze ploeg weet exact wat allemaal onontbeerlijk is om van een bedrijfsevenement een eclatant succesverhaal te maken. Geen beter denkbare plek dan dit knusse, stijlvol ingerichte landhuis om gasten welkom te heten voor een bedrijfsevenement. Onze mensen verzorgen met kunde en schwung uw bedrijfsevenement tot in de allerkleinste details. Kwaliteit, totaalbeleving, vriendelijke en beleefde bediening en professionaliteit zijn de stokpaardjes van Nieuwenbos. De excellente reputatie, waarop we we bij Nieuwenbos kunnen bouwen, willen we iedere keer opnieuw bij ieder bedrijfsevenement, 100% inlossen.

Bellestraat 172
1790 Affligem
België

N 50° 53’ 28.33” - E 4° 7’ 3.81”

Telefoon+32  (0)53 685 814workpref

BTWBE0677.632.991

Lees meer…

Culinaire verwennerij voor een uitzonderlijk bedrijfsevenement

De gastronomische meesterwerkjes zullen uw stoutste verwachtingen overtreffen. Met groot vakmanschap en oog voor het kleinste detail zal onze getalenteerde en ervaren chef-kok – wij werken enkel met chefs die hun strepen al verdiend hebben – alles uit de (keuken) kast halen om uw bedrijfsevenement ver boven de middenmoot te doen uitstijgen.  Een privédiner, intiem etentje, luxueuze brunch,  walking dinner, of allerlei mogelijke combinaties… Alles is bespreekbaar.  Iedereen zal de gastronomische pareltjes met smaak omarmen, beleven en appreciëren. We luisteren naar uw suggesties en stellen u een menu voor dat past bij uw bedrijfsevenement. Onze obers en tafelbedienden kennen hun stiel. Zij zullen op uw bedrijfsevenement werkelijke alles in het werk stellen om de kleinste details 100% te doen kloppen en daarbij de juiste accenten leggen.  Bij Nieuwenbos garanderen we vakwerk op maat. Dankzij de totaalaanpak van Nieuwenbos kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsevenement bij Londerzeel bij ons in goeie handen is.

Recepties tot 80 personen

Voor recepties bieden wij plaats voor groepen tot 80 personen. Onze chef-kok, die eveneens regelmatig catering op locatie of bij bedrijven verzorgt (en dus wel raad weet met grote groepen), schuwt geen extra inspanning om alle genodigden maximaal van hun sokken te blazen, met heerlijke, met zorg afgewerkte hapjes en goed passende drankjes. Als u een fantastische locatie zoekt om een heugelijk bedrijfsevenement te houden in een enig mooi landschap, bent u bij Nieuwenbos aan het juiste adres.

Nieuwenbos: voortreffelijke ligging voor een stijlvol bedrijfsevenement

Ons landhuis/buitenverblijf, pittoresk gelegen in het glooiende Pajottenlandschap is bijzonder gunstig gelegen, pal tussen Gent en Brussel. Daarenboven is Nieuwenbos gemakkelijk te bereiken via de snelwegen. De authentieke en huiselijke omgeving lenen zich perfect voor een bedrijfsevenement in intieme kring. Kortom, als u een bedrijfsevenement wilt organiseren, één die alle verwachtingen zal overtreffen, kies dan voor landhuis Nieuwenbos.